Onze Locatie

Ons Adres

Condijstraat 1 - 2
1755 Gooik (Oetingen)

Google maps

GPS Coördinaten

51°26'03.85" N
04°35'77.02" E

 

 

Routebeschrijving

Komende uit richting Aalst


Volg de expressweg richting Ninove en daarna richting Gooik en Leerbeek. Blijf deze baan volgen tot je rechts kan afslaan richting Oetingen. Neem dan de tweede baan aan de linkerkant.
Je ziet iMove direct op de hoek van de Condijstraat en de Sint-Annastraat.

 

Komende uit richting Ternat


Volg de Edingsesteenweg tot aan het kruispunt met verkeerslichten in Leerbeek. Sla hier rechts af richting Oetingen. Blijf deze baan volgen tot je na een twee-tal km kan afslaan naar links richting Oetingen. Neem dan de tweede baan aan de linkerkant. Je ziet iMove direct op de hoek van de Condijstraat en de Sint-Annastraat.

 

Komende uit richting Halle


Volg de Ninoofsesteenweg en ga rechtdoor aan het kruispunt met verkeerslichten in Leerbeek. Blijf deze baan volgen tot je na een twee-tal km kan afslaan naar links richting Oetingen. Neem dan de tweede baan aan de linkerkant. Je ziet iMove direct op de hoek van de Condijstraat en de Sint-Annastraat.

 

Komende uit richting Edingen


Volg de Edingsesteenweg tot aan het kruispunt met verkeerslichten in Leerbeek. Sla hier links af richting Oetingen. Blijf deze baan volgen tot je na een twee-tal km kan afslaan naar links richting Oetingen. Neem dan de tweede baan aan de linkerkant. Je ziet iMove direct op de hoek van de Condijstraat en de Sint-Annastraat.